Stenhus Kostskoles skoleleder hedder fra den 1. august 2024, Susanne Meyerhoff. Den nye skoleleders første opgave bliver at ansætte en ny viceskoleleder, og iværksætte og implementere en ny strategi for skolen.

Stenhus Kostskole er en privat grundskole i Holbæk, der først og fremmest er fokuseret på at udvikle en høj faglighed hos skolens elever. Stenhus har herudover i mange år opbygget en succesfuld styrkeposition inden for sport, bevægelse og læring.

Susanne Meyerhoff, blev som led i et generationsskifte, i første omgang blev ansat som viceskoleleder den 1. april i år. Hun kommer fra en lederstilling på Nymarkskolen i Slagelse Kommune, hvor hun i de seneste 6 år har været med til at udvikle Danmarks bedste idrætsfolkeskole.

”Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med mine gode kolleger, lederteamet og bestyrelsen om at skabe en spændende og moderne privatskole i Holbæk på det gode fundament, vi har på Stenhus. Skolen er rig på traditioner og har masser af kræfter til at skabe en skole med fokus på vores elevers læring, fællesskabet og fagligheden,” fortæller Susanne Meyerhoff.

Susannes første opgave bliver at ansætte en ny viceskoleleder, og i samarbejde med ledergruppen og bestyrelsen iværksætte og implementere en ny strategi for skolen, som tidligere på året lukkede kostskoleafdelingen, og herefter skabe en endnu skarpere profil for Stenhus.

Torsten Hylleberg, bestyrelsesformand for Stenhus Kostskole, glæder sig til samarbejdet og udviklingen af den nye strategi for skolen. “Bestyrelsen har gennem den sidste måneds samarbejde med Susanne vurderet, at hun er den bedst kvalificerede til at lede Stenhus Kostskole ind i en ny æra med den profil, der tegner sig for skolen. Vi ser frem til at arbejde sammen med Susanne og videreudvikle vores skole til at blive endnu stærkere. Hendes kompetencer og erfaringer gør hende til det perfekte valg for Stenhus Kostskole,” udtaler Torsten Hylleberg.

Om Stenhus Kostskole:

Stenhus Kostskole er en privatskole med ca. 540 elever fra 5. til 10. klasse. Stenhus har lav klassekvotient (max. 22 elever). Stenhus Kostskole er en faglig skole med kvalitet, tid og plads til den enkelte elev og tilbyder en skoledag med dygtige og engagerede lærere. Dette er med til at skabe de bedste rammer for “Faglighed, fællesskab og læring for livet!”

Om Susanne Meyerhoff:

Susanne Meyerhoff blev ansat på Stenhus Kostskole den 1. april 2024 som viceskoleleder. Hun kommer fra en lignende viceskolelederstilling på Nymarkskolen i Slagelse Kommune, hvor hun i de seneste 6 år har været med til at udvikle Danmarks bedste idrætsfolkeskole. Hun har en stærk baggrund inden for bevægelse og sport, hvilket har været en central del af hendes liv. Hun har f.eks. repræsenteret Danmark i tre olympiske lege i pistolskydning og vundet fire europamesterskaber i samme disciplin.

Stenhus Kostskole
Bestyrelsesformand Torsten Hylleberg

thy@les.dk
Mobil: 31311237

Kategorier: Nyheder