fbpx

Mere end bare en skole

eSport

Stenhus Kostskole oprettede i sommeren 2018 en linje på 7. årgang med mulighed for gaming og eSport. Linjen, som kombinerer den almindelige undervisning med gaming er blevet en stor succes, og derfor vil der igen i det kommende år være mulighed for at tilmelde sig vores eSport-klasse.

Læs mere her

Kinesisk

På skolen modtager alle i 5. og 6. klase obligatorisk undervisning i kinesisk sprog og kultur to timer og ugen. På den måde for eleverne et grundlæggende kendskab. Fra 7. klasse kan eleverne vælge kinesisk som valgfag. Der er en afsluttende intern prøve på skolen. Opgaverne fra den afsluttende prøve sendes til Kina for at blive rettet.

Læs mere her

Cambridge på Stenhus

På Stenhus Kostskole er vi godkendt til at undervise og eksaminere i IGCSE (International Generel Certificate of Secondary Education). I det omfang der er elever til denne klasse udbyder vi derfor en Cambridge-klasse, hvor du kan blive fagligt og sprogligt udfordret med undervisning på internationalt niveau på Engelsk.

Læs mere her

Holbæk Sportsakademi

Stenhus Kostskole og Nordvest FC/Holbæk Bold & Idrætsforening oprettede i august 2010 Nordvest FC Sportscollege. Målsætningen var at udvikle talentarbejdet med unge fodboldspillere i Nordvestsjælland. Initiativtagerne til fodboldklasserne var de to tidligere superligaspillere Morten Hamm og Morten Rutkjær og den nuværende skoleleder på Stenhus Kostskole, Knud Erik Schack Madsen.

Gå til Holbæk Sportsakademis hjemmeside

Ressourcecenteret

På Stenhus Kostskole tilbyder vi støtte til to-sprogede elever samt til elever, der er testet – eller bliver testet – ordblinde hos os primært i 5.- 9. kl.

Elever i 5.- 9. kl. med behov for et særligt fagligt løft kan – i tilfælde af at differentiering ikke er tilstrækkelig – tilbydes timer med en resurselærer i en afgrænset periode.